Dekker Machines & Service is gespecialiseerd in machines en gereedschappen voor de betonstaalverwerkende sector. Door onze ruime ervaring en passie voor techniek vertegenwoordigen wij de top van producenten voor machines en gereedschappen.

De service aan onze machines is voor ons en voor onze klanten zeer belangrijk.
JIJ bent samen met jouw collega’s een belangrijke factor in ons bedrijf!

Wie zoeken wij: ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Jij bent zelfstandig en een teamplayer. Samen met jouw collega’s onderhoud jij volledig geautomatiseerde knip- en buigmachines bij klanten en plaatst nieuwe installaties.
De werkzaamheden vinden voornamelijk in Nederland plaats, echter ook in België en Duitsland. Tevens repareer jij kleinere (hand)machines in de werkplaats. Na een inwerkperiode bij ons en in Italië bij Schnell heb jij een zeer flexibele en uitdagende baan. Geen dag is hetzelfde.

Ben jij die gemotiveerde kandidaat met ervaring, of een schoolverlater met MBO opleiding richting Werktuigbouw en/of Elektrotechniek, dan nodigen wij jou graag uit om deze functie nader te bespreken. Engels (Duits) spreken en schrijven is een pré. Jij beschikt over een rijbewijs B(E) en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Wonend in of rond Oosterhout geniet de voorkeur.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke werksfeer, goed salaris, arbeidsvoorwaarden en doorgroei mogelijkheden in de verkoop. Wij zullen jou begeleiden om na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag te kunnen. Mocht deze functie jou aanspreken stuur een email met jouw CV naar andre@dekkermachines.nl, telefoon +31651208054